Hoe werkt het?

Wil je graag beter leren zingen, maar heb je bijvoorbeeld weinig tijd of ben je aan huis gebonden? Dan is zangles via Skype voor jou een uitkomst!

 

In deze tijd waarin alles 'online' gebeurd kan je een zangles inplannen vanuit je eigen woonkamer. De benodigdheden zijn een stabiele internetverbinding, en een (ingebouwde) web-cam en microfoon. Het is belangrijk dat we elkaar goed kunnen zien en horen.

 

De zangles verloopt online op precies dezelfde manier als een zangles op lokatie. Het enige verschil is dat we allebei achter onze computer zitten.

 

Stijlen muziek

De Online Zangschool werkt met alle soorten (pop) muziek. Zing jij graag in de stijlen pop, r&b, soul, country of rock, dan zal je je hier op je plek voelen. 

 

De lessen zijn voor iedereen. Jong, oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan beter leren zingen door zijn stem te trainen. Daarnaast mag jij zelf uitkiezen wat voor nummers je graag zingt. Het belangrijkste is dat jij jezelf kunt zijn, want zingen is nou eenmaal persoonlijk en moet vooral leuk zijn!

 


Bekijk hier een van de vele YouTube video's van De Online Zangschool, of enkele nieuws artikelen over De Online Zangschool in o.a. De Telegraaf, Algemeen Dagblad en Fabulous Mama Magazine!